Blogindlæg: "Jeg har så travlt"

”Jeg har så travlt, at jeg virkelig ikke har tid til at få hjælp”

Det går godt i industrien hører vi i medier og analyser, arbejdsløsheden er ved at være historisk lav, kort fortalt, vi har alle sammen meget travlt i vores arbejdsliv.

I livet som konsulent er det jo en dejlig ting, så er der noget at lave derude. Men det gør også at vi ved opsøgende salg stadig til tider løber ind i udtalelser lig overskriften. Hvor pressede deadlines og manglende overskud sætter folk i den paradoksale situation, at de ikke kan overskue at investerer en lille smule tid i at få andre til at hjælpe med at udføre opgaven.

Vi ser til tider at en person har så forrygende travlt at han ikke kan tage en ekstra mand ind, da han regner med at dette kun er for en kortere periode, og så er det overstået. Det er desværre sjælden sådan det går, den korte periode bliver til måneder eller år. Hvorimod en kort periode hvor der sættes lidt tid af til at oplære en ny mand, eller en konsulent, efterfølgende kan gøre arbejdet langt sjovere, mere effektivt og stress frit.

Ofte kan en god konsulent gå fra at være en belastning til at være en hjælp efter kun få dage.

Det er en ond spiral at lande i, for vi vil jo egentlig gerne sælge den hjælp kunden skal bruge, for at løse projekter/opgaver bedst, mest effektivt og til tiden.

Men vi ender i den modsatte grøft med tidspres og manglende ressourcer, der igen giver stor risiko for dårlige og ineffektive løsninger og i værste fald stress hos den enkelte medarbejder.

Den kyniske vil nok sige, at det ikke har noget med manglende tid at gøre. Men at dette bare en undskyldning for at slippe af med en irriterende konsulent i telefonen. Men det tror jeg nu ikke altid er tilfældet. Specielt fordi at der i udtalelsen ligger at kunden har meget travlt, som så helt sikkert udløser at konsulenten ringer igen på et senere tidspunkt.

I stedet for bør du ringer til os og hører om vi ikke har en konsulent der kan hjælpe med at afvikle, eller automatisere, de små trivielle og rutineprægede opgaver, som f.eks. tegningsarbejde, diagrammer, dokumentation og datasøgning. Så du kan koncentrere dig om de dele af opgaverne, der virkelige skaber værdi for dig og dit projekt. 

Vi vil gerne hjælpe dig - så lad os.

Ring til os i dag, så vi kan hjælpe dig med at få mere tid til dine spidskompetencer. Du kan læse mere om vores kompetenceområder her på hjemmesiden.

Mvh Advantek ingeniørhus