Engineering Partner bliver til Advantek

Det er med stor glæde at vi kan informere dig om, at Engineering Partner har valgt at tage navneskift til Advantek. Det vil sige du i fremtiden vil se vores nye logo og navn på alt materiale du modtager fra os, så vi håber du er lige så begejstret for vores nye udseende som vi er. Vi har valgt at tage et navneskifte for at samle virksomhedens afdelinger under et navn. Advantek har i dag kontorer i Norge, Danmark, Sverige og Portugal.  

Hvad kommer det til at betyde for dig som kunde, spørger du måske dig selv? Ingenting. Vi tilbyder stadig de samme gode ydelser, og det ændrer ikke på det samarbejde vi har med dig på nuværende tidspunkt. 

Hvis du har nogle spørgsmål til vores navneændring eller andet er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan læse mere om Advantek og vores ydelser på her på vores hjemmeside www.advantek.dk. Du er også velkommen til at følge os på LinkedIn, der vil vi løbende holde dig opdateret med hvad der sker i vores virksomhed. Du kan følge os via dette link https://www.linkedin.com/company/11293492/.

Rigtig god dag.